Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Rasmus Møller Jess har ramt formen til EOC

Torsdagens langdistance ved EOC i Estland blev en barsk omgang med en vindertid på 90 minutter i dameklassen og 100 minutter i herreklassen.

Dansk Orienterings-Forbunds skriver:
Løbet var præget at alle de store favoritter lavede mange fejl. Så var der desuden nogle lidt kontroversielle stræk, hvor bedste vejvalg var at krydse en flod - frem for at bruge de overgange, der var markeret på kortet.

Rasmus bedste danske herre.
I herreklassen fik Rasmus Møller Jess fra Roskilde OK igen vist, at han virkelig har ramt formen til dette EOC. Han blev bedste dansker på en flot placering som nr. 30 - 16½ minutter efter vinderen. Næstbedste dansker blev Linus Agervig Kristiansson fra OK SNAB som nr. 43 - yderligere 7 minutter efter Rasmus. Linus imponerede ved at føre, da han kom i mål, og ved at have kræfter til at løbe rigtig stærkt til sidst på den lange opslidende bane. Han var da også fint tilfreds med sin præstation, som han udtrykte det efter løbet: "Jeg løber generelt set et godt løb. Laver lidt ærgerlige fejl, fordi jeg glemmer, at man kan krydse floderne, men kæmpede hele vejen så jeg er tilfreds."

 
Rasmus var igen bedste danske herre

Læs hele beretningen på DOF's hjemmeside.

Janne


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     5. august 2022