Logo sommer_boeg1.jpg

Klub / Aktiviteter

Velkommen til Roskilde, Andreas

På den sidste dag i maj – helt efter planen – løb Andreas Hougaard Kemp ind i Roskilde som afslutning på sin godt tre uger lange løbetur fra Helsinki/Finland til sin gamle hjemby, en distance på knap 900 km.

Andreas bor til daglig i Helsinki og havde i lang tid gået med en drøm om at løbe en ekstraordinær lang tur, der krævede logistik og planlægning.

”Dette er en drøm om at gennemføre et selvplanlagt mange-dags ultraløb, som ikke er en konkurrence men en tur, der bare skal nydes,” skrev han på sin Instagramprofil, før han lod Helsinki bag sig den 8. maj.

Hver eneste dag har han fortalt om sine oplevelser på @finlandtodenmarkrun – lyt gerne.

Onsdag eftermiddag ankom han så til det nordlige Trekroner efter at have overnattet den sidste nat hos en gammel OKR-kammerat, Christian Grønberg, som bor i Værløse.

En lille flok af klubkammerater ventede sammen med hans kone Emily på ham og løb med Andreas de sidste kilometre hjem til forældrene.

Nu hviler Andreas ud i Roskilde for derefter at returnere til Helsinki. Her venter lørdag træningspas til den store internationale finske stafetkonkurrence, Jukola.

Henrikokroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     1. juni 2023