Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

HUSK DM'erne

I den kommende tid afholdes der tre DM’er, som det alle er værd at deltage i.

Lørdag den 26. august arrangerer FIF Hillerød DM-mellem i Gribskov Nord. Mellemdistancen er karakteriseret ved kort afstand mellem posterne og med mange retningsskift. Tilmelding senest 13. august.

DM-stafet afvikles i Brahetrolleborg (Sydfyn) med Odense OK som arrangør. Det er vigtigt, at du i god tid tilkendegiver, om du er interesseret i at deltage, af hensyn til holdsætningen. Hvis du angiver: ”hvis der mangler til et hold”, så bliver du kun tilmeldt, hvis der er en ledig plads. Du kan også angive: ”ej hold – så åben bane”. Så bliver du automatisk overført til åben bane, hvis du ikke kommer på et hold. Sidste tilmelding er 28. august.
Bemærk, der normalt er gode medaljechancer i 35- og 40-klassen.

DM-lang, som er det fornemste af alle DM’er, afvikles dagen efter af OK Snab på nordsiden af Vejle Fjord i Rosenvold. Turen Kan kombineres med stafetten dagen før. Sidste tilmelding er 29. august.

Og så er der faktisk et DM mere. Søndag den 27. august er der debut i knockout-sprint, som er en helt ny disciplin. FIF Hillerød arrangerer i Hillerød. Se mere om, hvordan det foregår på løbets hjemmeside. Det skulle være ganske sjovt.

Så kom i gang med tilmeldingerne. Husk i den anledning også at få dig tilmeldt til Divisionsmatchen søndag den 17. september i Rude Skov.

dm_stafet22.jpg
OK Roskildes sølvmedaljevindere ved DM-stafet 2022

Morten Jensen


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     6. august 2023