Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

DM-sprintstafet i Rønde

Der må hvile en forbandelse over vort hold i D/H70. For tredje år i træk var holdet favorit til at vinde DM-guldet – og i år endda storfavorit. Men som i DTU/Lundtofte (2021) og Vollsmose/Odense (2022) blev holdet diskvalificeret på grund af ”fejlklip”. I år løb Finn Petersen, Inge Jørgensen og Janne Brunstedt på holdet. Som forventet blev der også skabt et stort forspring undervejs i stafetten, men den næstsidste post blev sprunget over!

OK Pan, der stod for en succesfuld sprint dagen før i Ebeltoft, havde placeret årets DM-sprintstafet midt på Djursland i Rønde. Her blev vi mødt af en anden type sprintorientering end dagen før. Der skulle løbes stærkt - og alligevel var det teknisk krævende. For vel omkring en fjerdedel af alle hold udgik med fejlklip. Nok fordi der i formen for sprintstafet er et højere stressmoment. Man løber ikke kun for sig selv, men for hele holdet - og så går det nok lidt for stærkt en gang imellem.

Stævnepladsen var smukt placeret omkring en amfiscene i byparken med god udsigt til byen, publikumspassage og opløb.

OK Roskilde havde tre hold til start – og det var kun førsteholdet i D/H60, der kom igennem med alle ”klip”. Morten Jensen, Annette Petersen og Inger Jessen endte på femtepladsen af ni hold, en placering som holdet stort set havde hele løbet igennem. Vort andet hold i klassen D/H60 – bestående af Ole Svendsen, Jette Kreiberg og Hans Jessen – kom desværre heller ikke hjem med alle ”klip”.

   

dm_sprintstafet.jpg
Det eneste OKR hold der gennemførte!

OK Pan skal roses for to gode sprintarrangementer. Næste år foregår det i Hillerød (11. og 12. maj) inden vi i 2025 skal til Billund.

Morten Jensen

Resultater fra DM sprintstafet.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     6. juni 2023