Logo hall3dg.jpg

Klub / Aktiviteter

Velplanlagt Hallands 3-dages ved Halmstad

I weekenden havde 3 OKR løbere (Anders, Leni og Runa) fundet vej til stævnet Hallands 3-dages, som i år foregik ved Skedala tæt på Halmstad. Det var nogle gode terræner og rimeligt danskervenlige, om end det stadig var udfordrende at finde vej i det svenske. Det var kun på dag 1 det lykkedes mig at komme i top 10!

Starten gik fredag mellem 16-18. Kun eliteklasserne fik starttider. Vi andre måtte skrive os op på en liste, som hang ude ved Start. Det fungerede fint.

Lørdag var det langdistance og kortet var mere grønt og blåt, med mange klipper og sten smidt ude i skoven. Det var svært og udfordrende, da der selvfølgelig ikke var mange stier på kortet. Vi skulle også lige finde ud af, at det blå faktisk ikke var specielt vådt, og at man sagtens kunne løbe igennem det, eller rettere hoppe fra tue til tue.

Stævnet var rigtig godt arrangeret; Der var campingmulighed samt brusebad med varmt vand direkte ved stævnepladsen, som var den samme alle 3 dage, og der var en lækker badesø kun 200 m væk.

Jeg havde koblet mig til OK-Sorøs camp, og vi havde nogle rigtig hyggelige dage sammen.

Runa

  anders.jpg
Anders i eventyragtig skov til Hallands 3-dages

halland3dg.jpg
Orienteringseventyr i Halland

soro.jpg
OK Sorøs camp

Resultater mm. kan ses i Eventor.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     19. juli 2023