Logo skaerm_banner

Klub / Aktiviteter

Påskeløb 2023

Dette års påskeløb var lagt i hænderne på Viborg OK. De havde fundet tre gode – og meget forskellige - skove til os. Der blev lagt ud i Ålum, hvor der var fokus på vejvalg i det kuperede terræn. Langfredag var der mellemdistance-orientering i Vindum, og lørdag blev der afsluttet med god og afvekslende orientering i Dollerup. Viborg OK stod for et velgennemført stævne, der startede med en regnbyge og afsluttedes med flot forårssol.

OK Roskilde stillede med 31 løbere i stævnet, der havde deltagelse af omkring 1500 løbere.

Inge Jørgensen stod for klubbens eneste påskeløbssejr. Inge havde vundet både første og anden etape – og havde et pænt forspring i jagtstarten til verdensmesteren fra 1974, Mona Nørgaard. Trods et bom på post 2 holdt Inge Jørgensen forspringet i lyngbakkerne og vandt klassen D75 sikkert. Det var Inges 10. påskeløbssejr.

Det skal også noteres, at Agnes Dyrlund Pedersen blev nr 4 på 3. etape i D12. Agnes fik dog ikke en samlet placering, da hun ikke startede på de to første etaper.

For mange er påskeløb meget mere end tre etaper i spændende skove. Nogle er afsted en hel uge – nogle samler familien i et sommerhus – nogle bor på kro eller hotel - nogle får besøgt familiemedlemmer før, under og efter – andre er kulturelle og går på opdagelse i omegnen.

Men OK Roskilde har altid et tilbud til dem, der ikke lige passer ind i ovenstående. Så et mindretal på 13 OKR-løbere deltog i klubbens klubtur. Her boede vi på Viborg Vandrerhjem. Det var hyggeligt, og med Anne-Mette og Peters energiske indsats var der også styr på måltiderne.

Påskeløbene i 2024, 2025 og 2026 afvikles alle i Østjylland. Næste år bliver det ved Vejle – herefter følger Kolding og Horsens

Morten Jensen

paaske23.jpg
Påskeløbet 2023

Resultater mm. på Påskeløbenes hjemmeside


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     10. april 2023