Logo /wmoc23.jpg

Klub / Aktiviteter

Bronzemedaljer til Inge og Janne på WMOC langdistance

Den sidste konkurence, langdistancen, til WMOC i Slovakiet blev løbet fredag i et super lækkert karst terræn – det vil sige en skov med kæmpe store lavninger - ofte 40-50 m dybe. Bunden var ikke så stenet som ofte i karst terræn, og da det meste af skoven var ret åben med få tætheder, kunne der holdes ret høj fart. I nogle områder var der dog meget græs i bunden, så man måtte løbe med høje knæløfninger. Samtidig var første halvdel af banerne mest op ad bakke, så det med højt tempo, var ofte i gangtempo.

Inge løb sig til endnu en WMOC medalje. Denne gang var den af bronze, som Inge var på podiet for at få hængt om halsen. Der var tæt kamp om medaljerne i W75, og Inge var bare 59 sek. fra guldet. Det var Inges 2. medalje ved dette års stævne og hendes 7. WMOC medalje i alt.

Terrænet passede undertegnede godt. Jeg tog nogle gode sikre vejvalg og fik navigeret godt mellem de store lavninger, og posterne sad lige som de skulle. Kun på et enkelt stræk tog jeg åbenbart fejl af nogle lavninger og blev lidt usikker på, hvor jeg var. Jeg stødte dog på en lille sti, og kunne læse mig ind, og der var så ikke langt til posten. De sidste poster var ned ad bakke, så jeg fik ny energi og fart i benene, spurtede i mål og fik konstateret ny bedste tid. Pga. mit dårlige løb på mellemdistancen var jeg rykket noget op på startlisten, så der var 25 løbere, der startede efter mig. Det blev en spændende venten på stævnepladsen inden afgørelsen, og det var først den sidst startende løber, der skubbede mig ned på 3. pladsen.

Ole fik problemer mellem de store lavninger og kom helt uden for kortet. Han fik ikke alle poster med hjem, og måtte endda gå efter lyden fra stævnespeakningen for at finde hjem til mål. Jette havde et godt løb og fik en 5. plads i W65C.

Se mere om WMOC

Se tillige omtalen på DOFs hjemmeside.

Næste år bliver WMOC ved Turku i Finland.

inge.jpg
Inge og Janne på podiet til WMOC i Slovakiet

Janne


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     19. august 2023