Logo anemoner

Klub / Aktiviteter
Billeder fra Påskeløbet på Fyn, 17-19. april.

Stemningsbilleder fra stævnepladser mm. (Klik på billederne for at se dem større!)Traditionen tro blev Påskepokalen uddelt både torsdag og fredag aften.

Torsdag gik pokalen til den OKR-løber, som havde brugt længst tid på dagens meeeeget lange opløb - Hanne slog Anne Mette med 1 sekund - det er dog uvist, om andre brugte længere tid uden at turde fortælle det ...

Fredagens pokal gik til de to unge Rasmus'er - som en opmuntring til at gøre de to første dages gode løbepræstation færdig på sidstedagen.

På fællesspisningen tirsdag aften (22. april) afsløres, hvem der må beholde pokalen helt frem til næste års påskeløb.


 
 
 Amalie Tripax fejrede fødselsdag på påsketuren - og i fødselsdagsgave fik hun en selvkoreograferet dans smukt udført af Liva, Lærke og Katrine


 
 
 
 

Lige pludselig fredag eftermiddag var OKR-hytten tom for deltagere under 26 år.
Hvor de var?
Ude for at spille rundbold. Og i mangel af bedre er en fodbold glimrende til formålet. 

Ved årets første divisionsmatch den 6. april var Frida Svendsen taget hjem, da Morten uddelte krus til debutanterne. Frida skulle dog ikke snydes for sit krus og fik det udleveret torsdag aften.


 
 

Jytte i snak med tordagens banelægger, Søren Klingenberg fra OK Fåborg. Han fik at vide, at han "kunne tage et kæmpe stort tak for et fantastisk velgennemført stævne" med hjem til evalueringen!


 
 
 
 
 

Fotografen nåede kun en enkelt præmieoverrækkelse - Janne Brunstedts - Janne vandt klassen H65A.


Klik på billederne for at se dem større!


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     22. april 2014