Logo andreas_sprint_2012

Andreas nr. 36 ved EM sprinten i Portugal.

Efter Andreas' super flotte sprintkvalifikation, hvor han blev nr 4 i sit heat, var der skruet lidt op for forventningerne til finalen.

Det blev ikke helt som håbet; Andreas blev nr. 36 godt 1 min efter vinderen, svenske Jonas Leandersson.

Andreas var rigtig godt med i starten, og helt frem til post 9 var han med blandt de forreste, men omkring post 11 ser det på track'et ud til, at Andreas får lidt ekstra løbeturer om mister meget tid. Det er specielt fraløbet fra post 11, der giver tidstab, hvilket det også gør for mange andre løbere; det er simpelthen sprintens afgørende stræk. Se analysen. Selv om Andreas løber godt resten af vejen til mål, kan han selvfølgelig ikke hente det tabte og ender et stykke fra en topplacering.

Forhåbentlig får Andreas endnu en chance til et internationalt mesterskab, når der løbes VM sprint i Venedi om mindre end 3 måneder.