Logo Vinter

Klub / Aktiviteter
















Hæder til medaljetagere.

Fredag aften afviklede Roskilde Idræts Union (RIU) endnu engang den årlige sportsfest for medaljetagere 2013 i byens mange sportsklubber.

Næsten 500 gæster var mødt op til aftenens fest, og dermed blev der sat deltagerrekord.

22 af gæsterne var fra OK Roskilde, som dermed også satte deltagerrekord. RIU havde inviteret alle guldmedaljetagere i 2013 samt deltagere på junior- og seniorlandshold ved et EM, et VM eller et World Cup. Det krav kunne Inge Jørgensen, Ole Svendsen, John Tripax og Janne Brunstedt (guldmedaljetagere 2013) leve op til sammen med Amalie Tripax og Andreas Hougaard Boesen (udtaget til EM og VM).

Øvrige medaljetagere fra OKR i 2013, dvs. sølv- og bronzevindere, bliver traditionelt inviteret af klubben til at deltage med en ledsager, og dermed nåede OKR op de mange deltagere.


På scenen foran de mange gæster overrakte formanden for RIU, Jørgen Aufeldt, sammen med borgmester Joy Mogensen hæderstegn til Ingen Jørgensen, Ole Svendsen, John Tripax og Janne Brunstedt for deres guldmedaljer.

Senere på aftenen fik en række fortrinsvis yngre sportsudøvere overrakt bevis på, at de i 2013 modtog økonomisk støtte fra Roskilde Kommunes Talentudviklingspulje. Blandt dem var Amalie Tripax (kr. 10.000,-) og Andreas Hougaard Boesen (kr. 20.000,-). På grund af deltagelse i Bergen Sprint Camp i Norge var Andreas ikke tilstede.


I alt uddelte Roskilde Kommunes Talentudviklingspulje støttebeviser for mere end 500.000 kr.

Henrik Boesen


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    1. februar 2014.