Logo sommer_boeg

Inge Jørgensen vinder Hallands 3-Dagars.

Det traditionsrige Hallands 3-Dagars fandt i år sted 11-13 juli 7 km øst for Halmstad ved Toftasjön med i alt 2187 tilmeldte over tre dage. Den samme stævneplads (med tilknyttet camping) blev brugt alle tre dage. Terrænet var ”typisk svensk” med relativt få stier og en del klippeskrænter. Der er ingen tvivl om, at mange løbere brugte stævnet som en fortræning til O-Ringen en uge senere.

Fjorten OKR-løbere havde fundet vej derop i det varme sommervejr. Den første dag, fredag, var temperaturen tæt på 30 grader, og det var fint, at starten gik efter kl 16, så den værste hede havde lagt sig. Lørdag var vejret stadig tørt, omend ikke helt så varmt. Men så startede regnen natten til søndag - og det blev ved - og ved - og ved. Flere steder i Sverige og Danmark kom der en måneds nedbør på under et døgn. Nå, orienteringsløbere lader sig ikke gå på af ”en smule regn”, så der blev dystet på livet løs om søndagen, hvor der var jagtstart i de fleste klasser.

Inge Jørgensen lagde ud i jagtstarten i D65 med et forspring på 4.44 min til nr. 2; men efter et bom var det hele ved at blive sat over styr. Efter at være blevet indhentet af den 3. startende satte Inge en slutspurt ind og kom i mål 41 sek foran nr. 2. Hvad gør man ikke for at få lidt spænding ud af det?

Martin Laage Kragh dystede i skarp konkurrence med to løbere fra FIF Hillerød om de tre første placeringer i H21K. Martin løb ud som toer i jagtstarten, men måtte afgive en enkelt placering og kom ind på en sikker 3. plads.

Der var også gode placeringer til de øvrige OKR-løbere (bl.a. 9. pladser til Karoline Ulsøe (D12) og Amalie Tripax (D20)).

Stævnet kan varmt anbefales: Tre gode løb på under 48 timer.