Logo sommer_boeg

Køge2sprint.

Det er blevet populært at løbe sprint o-løb, og for at lokke endnu flere til, afholder flere arrangører nu to sprintløb samme dag. Fynsk Sprint Cup er netop afholdt med fire løb på to dage, og på Sjælland afholdt Køge OK den 1. juni for anden gang Køge2sprint, som er to sprintløb med ca. en times pause mellem de to løb.

Ca. 150 løbere havde fundet vej til Køge i det gode vejr, hvor stævnecentret var Køge OKs klubhus. Der var en afslappet og god stemning, og ”put and run” start, hvor man starter, når man er klar, er en god idé, som gør starten mindre stressende for løberne.

Første etape gik i Køges NV-kvarter på et nyt kort bogstavelig talt ”omkring” sygehuset. Kravene til sprintkort er store mht. til detaljer, som kan få stor betydning for vejvalg. Det er ofte få sekunder, der skiller løberne ad. Der var enkelte uklare detaljer på kortet, som fik betydning for løbernes vejvalg; men kortet var udmærket som en ”opvarmning” til den mere teknisk udfordrende anden etape i Køge centrum. Deltagere fra sidste år husker de mange baggårde og porte i midtbyen, og igen i år skulle løberne sno sig gennem menneskemylderet på Køge Torv. Kortet var meget fint, og banerene var teknisk krævende.

Katrine Krogh Madsen. (Foto: Køge OK)

Fra OK Roskilde vandt Katrine Krogh Madsen i klassen D14, og i klassen D65 besatte de nykårede sjællandsstafetmestre Inge Jørgensen og Ane Veierskov 1.- og 2.-pladsen. Michael Andersen løb sig til en tredjeplads i klassen H21.