Logo sommer_boeg

Klub / Aktiviteter

OK Roskildes Elle-hold slog til igen.

Ved Midgårdsormen, der i år blev afviklet i Rude skov af OK Øst og Søllerød OK, var OK Roskilde forsvarende mestre i Elle-klassen, idet holdet vandt Midgårdsormen sidste år ved Silkeborg.

Elle-holdet, der bestod af Aksel Andersen, John Tripax, Ole Svendsen, Inge Jørgensen og Asger Jensen, endte med at vinde lige så stort som sidste år, idet det var 34 min foran holdet fra OK HTF, der blev nr. 2. Det holdt dog lidt hårdere, idet det først var Inge Jørgensen på 4 tur, der skabte et forspring, som ikke siden kunne hentes.

OK Roskilde stillede også op i Thor-klassen, der er Midgårdsormens "Elite"-klasse med 10 løbere på hvert hold. OK Roskildes hold, bestående af, Michael Andersen, Andreas Hougaard Boesen, Amalie Tripax, Rasmus Møller Jess, Arne Heydorn, Anders Laage Kragh, Jacob Laage Kragh, Kristian Juda Husgaad, Runa Ulsøe og Martin laage Kragh, gennemførte i flot stil og fik en fornem 4. plads.

Midgårdsormen har også en klasse for de yngste løbere, nemlig Tjalfe-klassen for løber op til 14 år. OK Roskildes stillede med et hold med Jonas Fonager Ulsøe, Karoline Fonager Ulsøe, Rasmus Krogh Madsen og Anders Krogh Madsen. Holdet blev nr 8 i stafetten, hvor der stillede hele 17 hold til start.