Logo sommer_boeg

To sjællandsmesterskaber til OKR ved SM-stafet.

De sjællandske mesterskaber i stafetorientering blev løbet Kr. Himmelfartsdag i Grib skov på en dag, hvor vejret viste sig fra den bedste side.

OK Roskildes stillede med 8 hold af løbere i de lidt ældre klasser; desværre var der inge ungdomsløbere, der havde mulighed for at løbe denne dag.

Det blev til 2 mesterskaber. I klassen D65, hvor der kun er to løbere på holdet, løb Ane Veierskov og Inge Jørgensen i mål som sikre vindere.

I klassen D/H185, hvor holdets samlede alder skal være mindst 185 år og have mindst en dame på holdet, var det John Tripax, Gerda Marie Cristiansen og Asger Jensen, der sikrede sig mesterskabet med tre hurtige, sikre løb. Holdet førte fra start til mål, og var 4 min hurtiger end holdet på 2. pladsen.

Ved SM uddeles der kun medaljer til vinderne, så nr. 2 og 3 må nøjes med æren. I H60 blev holdet med Aksel Andersen, Gunnar Grue-Sørensen og Janne brunstedt nr. 2, og i H40 blev Arne Heydorn, Martin Østberg og Allan Søgaard nr. 3.

De 5 vindere af SM-stafet: Asger, Gerda Marie, John, Inge og Ane