Seks medaljer til OKR-løbere ved SM-Nat.

Guld til Rasmus Møller Jess, Inge Jørgensen, Kent Pihl og Janne Brunstedt ved SM-Nat.
Bronze til Karoline Fonager Ulsøe og Rasmus Krogh Madsen.

De sjællandske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet over 3 løb.
Første afdeling var i Ll. Hareskov, anden afdeling i Præstevang ved Hillerød og sidste afdeling blev løbet i Liseleje med baner i Asserbo plantage og Melby Overdrev, så det var 3 meget forskellige terræner.

Tisvilde Hegn OK stod for sidste afdeling og fik afviklet både løbet og medaljeoverrækkelsen hurtigt og effektivt, så der ikke skulle ventes alt for længe før stævnepladsen kunne forlades.

Rasmus Møller Jess vandt i klassen H-16 og fik dermed sin første SM-Nat guldmedalje. Rasmus havde sikret sig sejren allerede inden sidste afdeling, da han havde vundet de 2 første.

Karoline Ulsøe blev nr. 3 i klassen D-12 og fik dermed sin anden SM-Nat medalje. Sidste år vandt Karoline klassen.

Rasmus Krogh Madsen fik en 3. plads og dermed en bronzemedalje i klassen H-14. Det var Rasmus' anden SM-Nat medalje, sidste år fik han sølv.

Inge Jørgensen sikrede sig endnu en gulvmedalje ved at vinde klassen D65. Det er 4. år i træk, at Inge vinder SM-Nat, og i hendes samling af guldmedaljer er der nu 11 fra SM-Nat.