Logo skaerm_banner

Mange OKR præmietagere til VTR finalen.

Søndag blev vinterens VTR-løb afsluttet med finaleløbet, der i år blev arrangeret af Herlufsholm OK i Herlufsholm skovene ved Næstved. I modsætning til mange tidligere år, hvor det ofte har været ret koldt, var der forår i luften, så der var god stemning ved starten. Stemningen blev yderligere løftet af de mange deltagere, betydeligt flere end i mange år. Årsagen var formentlig at finaleløbet var flyttet til en søndag i stedet for lørdag eftermiddag, som det plejer at være.

Fra OK Roskilde var fremmødet stort, og mange havde en god chance for en præmie. I nogle klasser var der kamp om placeringerne i toppen, mens det i andre næsten var afgjort inden finaleløbet, hvem der ville vinde. Men i alle klasser blev der kæmpet til det sidste, og der var mange OKR løbere, der fik del i det store præmiebord:

Lærke Ravnholt Jensen vandt grøn bane med en pointhøst gennem vinteren på 599 point af 600 mulige.

I klassen "Sort Mini +60" vandt Gerda Marie Christiansen en sikker sejr, og i samme klasse for herrer var der OKR dobbeltsejr, idet Bjarne Pedersen blev nr. 1 mens Steen Baunehøj blev nr. 2.

I klassen "Sort Kort u.60" blev Henrik Boesen nr 3. Det var nok lidt af en overraskelse for Henrik, for han var kørt hjem og gik dermed glip af hylesten ved præmieoverrækkelsen.

I klassen "Sort Mellem" var der 4 OK Roskilde løbere i top 5. Janne Brunstedt blev nr. 1, Gunnar Grue-Sørensen blev nr. 2 og Aksel Andersen blev nr 4 og endelig Casper Lindemann nr. 5.

I klassen "Sort Lang" blev Runa Ulsøe sikker vinder mens Kim Baunehøj Pedersen vandt "konge" klassen "Sort Lang" for herrer.