Logo Efterår

Klub / Aktiviteter

Jættemilen og ranglisteafslutning

Jættemilen blev søndag flot afviklet af OK73 i St. Dyrehave i dejligt løbevejr; ikke særligt novemberagtigt men lunt og solrigt. Som altid ved Jættemilen var der fællesstart og ultralange baner med mange poster, så der blev ikke løbet meget på stier men mest i terræn, hvor bunden var blød efter nattens regn.

Herreelitens bane, H21, var 20 km lang, og der skulle findes ikke mindre end 40 poster. Andreas Hougaard Boesen fulgte godt op på hans flotte 2. plads ved DM-ultralang for en uge siden, og løb i mål på en 3. plads, bare 2 min efter vinderen Rasmus Djurhuus.

Jættemilen var samtidig sidste afdeling af Trimtex cup, og med dagens 3. plads og sejren i Roskilde Revanchen lørdag, endte Andreas på en samlet 3. plads på årets rangliste.

Andreas nr. 3 på årets rangliste (nr. 1 Søren Bobach mangler)

Fra OK Roskilde deltog en del flere løbere og mange havde gode løb og fik placeringer helt i toppen af resultatlisten.

Tættest på sejren kom Janne Brunstedt i H65, han blev på målstregen slået med bare 1 sek af en svensk løber.