Logo blekinge_top.jpg

Klub / Aktiviteter

Stenet klubtur til Blekinge

Det blev endnu en gang bekræftet, at der er mange sten og klipper i skovene i Blekinge. For nogle af de 23 deltagere fra OK Roskilde, som i weekenden tog på klubtur til Karlshamn var det et gensyn med de mange sten. For andre var det en helt ny oplevelse, og for alle var det en stor udfordring at finde rundt på de svære baner. Banelæggerne havde fundet mange svære stræk og post placeringer, hvor man kunne lede længe efter den rigtige sten, hvor posten stod bagved.

Klubbens medlemmer deltog i OK Skogsfalkens traditionelle ”Falkdrevet”, som igen foregik i det fantastiske terræn lidt nord for Karlshamn. Som nævnt består terrænet mest af masser af store og små stenblokke drysset ud over terrænet, som om korttegneren havde drysset kortet med peber fra peberkværnen. Terrænet er krydret med et detaljeret kurvebillede, men også meget fortryllede med mos over det hele; det er både blødt og hårdt at løbe i..

Lørdag var der mellemdistance konkurrence med mange poster og retningsskift, så man skulle være omhyggelig med kompasset og finorienteringen. Søndag var der langdistance konkurrence fra samme stævnepladsen men i en anden del af skoven og med helt andre baner med lange langstræk, hvor der skulle fokuseres på vejvalg.

 


Overnatningen foregik på vandrerhjemmet i Karlshamn, hvor værelserne nærmest var små lejligheder; høj standard for et vandrerhjem. Det kan godt bruges en anden gang.

Resultaterne fra lørdagens og søndagens konkurrencer.

Janne
Kort og vejvalg fra klubturen kan ses i O-kort mappen og i Livelox (dag 1 og dag 2).


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     4. oktober 2021