Logo anemoner

Klub / Aktiviteter

Divisionsmatchen

23 morgenfriske OKR-medlemmer brugte en herlig forårssøndag på at afvikle den første divisionsmatch i Østkredsen i næsten 1,5 år. 644 tilmeldte løbere overgik de vildeste forventninger. Matchen var for 3.-6. division, hvor vi jo ikke selv deltager idet vi selv løber i 2. division - mere om det senere her på siden. Morten Jensen og Martin Vaabengaard havde lavet 11 meget roste baner rundt i den forårsklædte skov - det indtil denne morgen kølige forår betød at gennemløbligheden stadig er i top og de sidste dages regn havde fået de "blå" områder til at stemme overens med kortet. Banerne udnyttede terrænet optimalt og selv mange rutinerede løbere fik kam til deres hår og trætte ben. En løber udtrykte at han sjældent have været udsat for så få oplagte stivejvalg.

Især var det herligt for arrangørerne at se de mange glade, forårskåede og orienteringssultne løbere i alle aldre - deriblandt mange nye orienteringsløbere som måske nok havde fanget sporten som et friluftsåndehul under coronaepidemien - men aldrig løbet en stor (og veltilrettelagt) konkurrence.

  div4
 

En tak skal lyde til alle - især banelæggerteamet, det tekniske team i bivognen, startpersonalet der mødte løberne med et smil og Inger der havde støvet sit sygeplejerskehåndelag af og fik lappet adskillige uheldige løbere sammen. Dog intet alvorligt og den lægehelikopter, der midt under stævnet landede på stævnepladsen, havde heldigvis ikke noget med os at gøre.

div1

div6

div3

div2

div5

Michael Leth Jess

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     10. maj 2021