Logo sommer_boeg1.jpg

Klub / Aktiviteter

Divisionsmatch 20. juni i Kongelunden

Divisionsmatch før Covid-19

Vi ankommer til stævnepladsen i god tid før vores start. Klubteltet og klubstanderen sættes op i et hjørne af pladsen, som vi på den måde har indtaget. Dette er vores base under stævnet. Vi stiller typisk med 70-80 løbere i alle aldre - og med meget forskellige færdigheder. Løberne har tilmeldt sig til en af de 36 klasser, som en divisionsmatch er opdelt i. Nogle gange har løbstilmelderen flyttet løbere til en anden klasse, så det samlede hold styrkes. Vi løber almindeligvis i 2. division og møder hver gang tre andre klubber. Pointberegningen er yderst kompliceret, men alle løbere har mulighed for at bidrage med point. Ingen kan ”trække ned” i regnskabet.
Starten strækker sig typisk over halvanden time, så der er god tid til at snakke med klubkammerater og løbere fra andre klubber. Madpakken kan fortjent nydes i græsset, mens man venter på resultaterne. Det er tid til at handle i kiosken.

Når alle vore løbere er kommet gennem strabadserne i skoven, samles vi til sidst i vores lejr til en fælles afslutning. Her kårer vi blandt andet ”dagens løber” og hylder jubilarer.

  inger.jpg
Inger Jessen, "Dagens divisionsløber" 2019
 

Søndag den 20. juni 2021

Efter at alle tre divisionsstævner blev aflyst i 2020, skal vi ud at kæmpe for OK Roskilde igen. Men det bliver ikke helt, som vi husker det fra før covid-19. Der kan ikke etableres en roskildelejr på stævnepladsen. Starten strækker sig fra 09:30 til 15:00, og der er restriktioner på, hvor mange der må være samlet på en gang. Der bliver ingen kiosk og ingen resultatformidling på pladsen.
Men vi har stadig en dyst mod tre andre klubber, som denne gang er Ballerup OK, Farum OK og OK Øst Birkerød. Så der er i høj grad brug for, at så mange som mulig fra OK Roskilde lægger vejen forbi Kongelunden på det sydlige Amager. Så kæmper vi sammen - hver for sig. Klubben betaler din startafgift.
Den følgende tirsdag har vi sankthans-løb. Her vil vi så lave en festlig afslutning på divisionsmatchen.

Du tilmelder dig i o-service frem til fredag den 11. juni. Samtidig skal du reservere et interval på et kvarter, hvor du ønsker at starte. Dit startinterval må du gerne anføre som bemærkning i o-service.
Er du i tvivl om noget, kan du kontakte undertegnede ( ravnholt@youseepost.dk).

Morten Jensen

Link til Indbydelsen

debut.jpg
Debutanter i 2019: Ellen Dyrlund Pedersen, Agnes Dyrlund Pedersen og Jonas Lassen

kluben.jpg
Stævneplads Kårup 2019

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     25. maj 2021