DM-sprint: To guld og en bronze

To guldmedaljer og en af bronze blev resultatet for OK Roskilde af de danske mesterskaber i sprint, der blev afviklet lørdag på DTU i Lyngby.

Janne Brunstedt var suveræn i sin klasse H70 med næsten et halvt minut ned til nærmeste forfølger og derfor guldmedalje.

Inge Jørgensen tog sig af guldet i D75, men hun måtte dele førstepladsen med sin evige rival Randi Splittorff fra Svendborg, da de begge løb i samme tid.

Bronzemedaljen gik til Annette Petersen i D65. Hun var blot 7 sekunder fra sølvet, men næsten tre minutter fra guldet.

Pæne sekundære placeringer
OK Roskilde havde 17 løbere til start, og flere løb pæne placeringer hjem uden for medaljerækken.

Teresa Søndergaard Pohl sluttede i D16 som nr. fire, 13 sekunder fra bronzepladsen, og samme placering løb Ole Svendsen sig til i H75.

Finn Petersen sluttede som nr. 5 i H65, Runa Ulsøe blev nr. 6 i D55 og Arne Heydorn, Jakob Søndergaard Jensen og Kent Pihl sluttede alle på 8.-pladsen i hhv. H45, H50 og H55.

En deltager beskrev efterfølgende løbet som ”gode baner i et terræn bestående af uregelmæssigt byggeri i flere niveauer med mure imellem, så der også var trapper, der skulle forceres. Tilmed var der lavet kunstige spærringer, der gjorde beslutningerne om vejvalget mere udfordrende.

Fotografen havde heldet til at fange de fleste af OKRs løbere i aktion – men ikke alle. Se nedenfor.