Logo vikingeskibet.jpg

Klub / Aktiviteter

Rigtig godt Nytår!

2020 var et rigtig anderledes år på alle områder i livet og corona pandemien og restriktionerne som følge heraf berørte også o-sporten. Heldigvis var kreativiteten stor og vi kom i gang med løb under hensyntagen til de gældende restriktioner. Faktisk har der nok aldrig været flere til vores træningssamlinger, hvor vi i mere end en forstand har løbet hver for sig. Fællesskabet før og efter løbet mangler og er savnet.

Lige nu gælder skærpede restriktioner og vi må forvente, at de også vil gælde de kommende måneder, men der er håb for foråret. Hvornår sæsonen kommer i gang igen og under hvilke former er uvist. Men vil du til Påskeløb, så tilmeld dig nu via O-service, der er begrænsede antal pladser. I denne forbindelse overvejer vi nu om vi tør binde an med leje en hytte til en klubtur - følg med på hjemmesiden.

Vi byder selv ind med 3 "traditionelle" arrangementer i løbet af foråret og sommeren:

  1. Den 20 marts arrangerer vi DM nat ved Ny Tolstrup
  2. Den 9 maj arrangerer vi divisionsløb, også ved Ny Tolstrup
  3. Den 26 & 27 juni er der premiere på OOO - Odsherred Orienteering Open - vores svar på OO cup i Slovenien

Samt et weekend kursus den 24-25 april for helt nye i sporten, hvor deltagerne over 2 hele dage lærer "alt" om orientering. Målet er, at de efter endt kursus kan løbe en mellemsvær bane. Kurset følger et svensk koncept, der har stor succes i Sverige.

Herudover er der Boserup løb hver lørdag formiddag og træning om tirsdagen, så der er mange muligheder for at komme i skoven og for at give hjælp til vores fælles sport - sæt kryds i kalenderen på ovenstående dage.

Til februar skal vi ifølge vores vedtægter afholde generalforsamling men det er meget tvivlsomt om dette kan lade sig gøre på grund af forsamlingsrestriktionerne - igen, følg med på hjemmesiden. Økonomisk er vi kommet igennem 2020 på fornuftig vis, vi har fået delvis kompensation for de mistede indtægter på de arrangementer vi måtte aflyse og en del udgifter er ligeledes faldet på pga aflyste aktiviteter.

Vel mødt til vores mange træningstilbud og forhåbentlig også til gensyn og samvær i klubben og på stævnepladserne i 2021.

Anders
Formand OK Roskilde


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     3. januar 2021