Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Sprintsæsonen er i gang

Syv løbere fra OK Roskilde deltog i weekenden i Midtjysk Sprintcup, der blev afviklet i Skive og Viborg. Vi blev budt på fire gode – og meget forskellige – baner i et velorganiseret stævne. Den tredje etape foregik i centrum af Viborg, og her var der baner i absolut topklasse. Her var der mange vejvalgsmuligheder på stort set alle stræk, så der skulle i farten træffes hurtige (og vigtige) beslutninger. Og da man var kommet i mål, kunne man så se yderligere alternative vejvalg, man ikke lige havde opdaget under løbet. Denne etape var samtidig Jysk-Fynsk Mesterskab 2021.

Annette Petersen vandt D65 og Inge Jørgensen vandt D75 og kan i sjov kalde sig jysk-fynske mestre. Ole Svendsen blev nr 2 i H75, mens Inger Jessen og Finn Petersen blev nr 3 i hhv D65 og H65.

Den 29. og 30. maj afvikles Sjællandssprinten med to etaper i Næstved og omegn om lørdagen – og to etaper i Køge/Hastrup om søndagen. Den tredje etape er samtidig kampen om det sjællandske mesterskab

Tilmeldingen er åben via o-service frem til den 21. maj. Og husk – du behøver ikke deltage i alle fire etaper. Du kan vælge enten lørdag eller søndag – eller blot selve Sjællandsmesterskabet.

Morten Jensen

NB: Bliv inspireret via O-Track, og se banerne fra JFM Sprint Viborg under den 16. maj.

Se også indbydelsen til Sjællandssprinten og SM-sprint.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     17. maj 2021