Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Tirsdagstræning med parksprint ved Mosede Fort tirsdag den 1. juni.

Tirsdagstræningen den 1. juni foregår på Mosede Fort og det omkringliggende parkområde.

Det er sprinttræning i historiske rammer. Mosede Fort blev bygget i 1916. Fra 1916 var fortet bemandet med kystartillerister, og i årene 1916-18 fungerer fortet både som kystbatteri, og også som en del af Tunestillingen – den fremskudte skyttegravlinje, der skal beskytte København. Fortet var fuldt bemandet frem til 1922. Fra 1923 blev fortet kun brugt til øvelser og til prøveskydninger, men i forbindelse med udbruddet af 2. Verdenskrig bliver fortet igen bemandet med danske soldater. Under besættelsen af Danmark 1940-45 brugte den tyske besættelsesmagt fortet som observationspost og fangelejr, og efter krigen fortsatte den danske stat med at bruge fortet som interneringslejr frem til 1947.

Mødested: Indgangen til Mosede Fort, Mosede Strandvej 87A, 2670 Greve. Se Google Maps.

Terræn: Detaljerede kurvebillede og mange detaljer på selve fortet men også almindelig park med åbne græsområder, grillpladser og spredte bevoksninger.

Kort: Mosede Fort 1:2.500

Start: Mellem kl. 17:30 og 18:30.

Det er tre korte sprintbaner, men hvis man vil løbe længere distancer, er man velkommen til at løbe flere baner, fx starte med bane 3 til opvarmning og derefter løbe en længere bane. Blot husk at tilmelde flere baner, hvis du vil løbe flere baner.

Der anvendes små postskærme - og Sport-Ident bruges ikke. Men kort og baner kommer på o-track.

Tilmelding: Tilrådes - Senest søndag den 30. maj, hvis du vil være sikker på at få det kort du ønsker. Brug denne tilmeldingsformular.
Ungdomsløbere (MiniORK) tilmelder sig til casper.lindemann@gmail.com med kopi til John Tripax.

Casper Lindemann


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     27. maj 2021