Logo natstart

Klub / Aktiviteter

Vellykket DM i nattemørket

Medlemmerne af OK Roskilde kan se tilbage på et vellykket DM i natorientering, som klubben var arrangør af lørdag aften. Vejret holdt sig mildt og tørt over Hvalsøskovene, posterne stod rigtigt i skoven og gav løberne pæne udfordringer, stævnepladsen ved Sognegården i Ny Tolstrup med opløb tog sig godt ud i lyset fra de levende havelys, og stemningen blandt deltagerne var rigtig god, fordi alle funktioner fungerede. Omkring 240 løbere fra hele landet var tilmeldt.

Og så blev der to medaljer til klubben: Janne Brunstedt fik sølv i H70, knap 3 minutter fra guldet, og Ole Svendsen tog bronzemedaljen i H75, godt 7 minutter fra guldet og 2 minutter fra sølvet.

Theresa Søndergaard Pohl havde efter eget udsagn et godt løb i skoven, men måtte tage til takke med en fjerdeplads i D16.

Klubbens særdeles sejrsvante Inge Jørgensen var eneste tilmeldte i klassen D75 og skulle derfor blot gennemføre sit løb for at få en guldmedalje om halsen. Gennemførte gjorde hun, men desværre manglede der en poststempling i SI-brikken ved aflæsningen, så der blev ingen medalje til Inge denne gang.

Henrik Boesen

  dmnat1.jpg

Lidt billeder fra aftenen:

dmnat2.jpg

dmnat3.jpg

dmnat4.jpg

dmnat5.jpg

dmnat6.jpg


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     14. november 2021