Logo sprcup_nat

Klub / Aktiviteter

DM-nat sølv til Inge og Janne

Fire løbere fra OK Roskilde stillede fredag aften op til årets første DM stævne, DM nat, i Annebjerg skov i Odsherred. Inge Jørgensen og Janne Brunstedt løb sig begge til sølvmedaljer i henholdsvis D75 og H75. Ole Svendsen blev nr. 4 i H80 og Finn Petersen blev nr. 7 H70.

Skoven Annebjerg er en svær skov til natløb, men ikke så svær som frygtet. Skoven er overvejende letløbt, men med en del tætte områder og mange fældede og væltede træet, men takket være et godt kort med mange præcise grønne "klatter" var det muligt at manøvrere rundt, selv i mørke. Bakkerne var en stor udfordring for de ældre løbere, men da der er mange stier, er udenoms vejvalg ofte det hurtigste. Skoven var ikke så våd, som mange andre skove er efter vinterens megen regn, dog var moserne nok noget større end normalt.

Det var OK Roskilde, der stod for arrangementet, som de klarede på forbilledlig vis. Lille med rigtig god stævneplads med både indendørs servering og telte til ophold og resultatformidling. En ekstra luksus for løberne var en opvarmet lade ved start, så ventetiden var mere behagelig.

Vejret var der heller ikke noget at klage over. Godt, køligt men tørt løbe vejr med måneskin. Hvad kan der så forlanges mere, når også banerne var rigtig gode.

  inge_janne_nat.jpg
 
 

Janne

Resultater mm. på DM nats hjemmeside

dmnat1.jpg

dmnat2.jpg

dmnat3.jpg

 

dmnat4.jpg


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     25. marts 2024