Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde inviterer til Find Vej Dag i Himmelev Skov

Lørdag den 27. april inviterer OK Roskilde til Find Vej Dag i Himmelev Skov. Find Vej Dagen er en årlig begivenhed, hvor orienteringsklubber landet over inviterer danskerne i skoven for at prøve kræfter med at finde poster ved hjælp af et kort.

Trænger man til en anderledes tur i skoven, inviterer OK Roskilde alle nysgerrige til at prøve kræfter med orienteringsløb i Himmelev Skov den 27. april klokken 10 til 12. Det sker til den årlige Find Vej Dag, som arrangeres i forskellige skove og parker landet over af de danske orienteringsklubber.

Arrangementet er åbent for alle nysgerrige, og der vil være baner, der passer til både børnefamilier med klapvogn, en gåtur med hunden og hurtigløberen, der måske har prøvet kræfter med orienteringsløb tidligere. Man behøver ikke tilmelde sig, og man kommer bare forbi, når det passer én i tidsrummet 10 til 12. Den korte rute er 1,8 km og den lange rute er 5,4 km. Desuden er der en bonusbane med 10 poster du skal prøve at finde på 20 minutter, så der er masser af muligheder for at prøve at finde vej.

Erfarne orienteringsløbere fra OK Roskilde vil stå klar til at give en introduktion til at læse et kort. Det eneste, man selv behøver at sørge for, er et par sko, der kan klare en tur på grusstier og behageligt tøj, man kan bevæge sig i.

Mødestedet er ved parkeringspladsen på Herregårdsvej, hvor OK Roskildes blå vimpel vil vise vej. Interesserede kan finde mere information på OK Roskildes Facebook-side.


Tidligere Find vej i Folkeparken: Posten ligger den vej


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     23. april 2024