Pinsesprint i Odense

To Roskilde sejre til Fynsk Sprint Cup

Den traditionelle Fynsk Sprint Cup var i år tilbage i Odense, hvor der blev budt på to sprintløb omkring Odense idrætspark og to i Odense centrum. OK Roskilde var repræsenteret med 9 løbere, og 2 af disse blev vindere i den samlede konkurrence.

De 2 første sprint-løb om lørdagen omkring Odense idrætspark var meget udfordrende. Banelæggerne havde vikelig formået at lægge noglæe baner, hvor der skulle tænkes grundigt over mange stræk. Desværre betød en større arrangør fejl, at 2. etape blev anuleret. De 2 etaper i Odense centrum var mere traditionelle, men man skulle aligevel være vågen for ikke at løbe forkert.

Inge Jørgensen kunne tage hjem fra Odense med en sejr i Fynsk Sprint Cup. Med 3 førstepladser vandt Inge den samlede konkurrence i D75.

Ole Svendsen vandt den samlede konkurrence i H80. Sejren blev sikret med en 2. plads på 1. etape og 2 suveræne 1. pladser på de sidste 2 etaper.

Resultater mm. kan ses på hjemmesiden for Fynsk Sprint Cup.

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     20. maj 2024