14 DM-medaljer i 2024.

Der afvikles ni danske mesterskaber i orienteringsløb hvert år. De otte er afviklet, der mangler kun DM for hold. Da OK Roskilde ikke er kvalificeret til det sidste, kan årets medaljehøst gøres op.

OK Roskilde har vundet 14 medaljer fordelt på seks løbere. De er vundet ved syv af DM'erne - kun DM-stafet blev medaljeløst.

2015: 22 medaljer (6 - 9 - 7)

De 14 medaljer i 2024 er især hentet hjem af to løbere. Janne Brunstedt (H75) har opnået en flot medaljehøst med fire guld- og to sølvmedaljer.

Inge Jørgensens (D75) vandt også seks DM-medaljer i år. Det blev til tre guld, to sølv og senest en bronze ved DM-lang. Det var Inges sidste sæson i D75.

For både Janne og Inge gælder, at et fejlklip ved DM-stafet i Vester Torup Plantage kostede den syvende medalje.

Finn Petersen opnåede en guldmedalje i år, da han var med på det vindende hold i sprintstafet, der blev løbet i Fredensborg.

Ole Svendsen (H80) opnåede en sølvmedalje ved DM-sprint - også i Fredensborg, mens Inger Jessen sprintede en sølvmedalje hjem i den nyeste disciplin, KO-sprint. Dette foregik i udkanten af Kolding.

Rasmus Møller Jess deltog i DM-mellem ugen efter, at han havde været til EM i Ungarn. Det blev til en bronzemedalje i H21 i Pamhule.

Endelig skal det også noteres, at Claus Rasmussen i år har vundet tre bronzemedaljer ved DM i mountainbike-orientering.

Klubbens medaljestatistik er opdateret. OK Roskilde har nu vundet 418 DM-medaljer i orienteringsløb.