To guld og en bronze til OKR ved DM-mellem

Bronze til Rasmus og guld til Inge og Janne.

Efterårets første DM, DM-mellem, blev lørdag afviklet i Pamhule, der ligger mellem Vojens og Haderslev. Orienteringsklubben HTF havde arrangeret et rigtig godt stævne i en skov, der var præget af stærk kupering, der var fysisk udfordrende. Desuden var bunden ret så våd og blød, men ikke med så meget undervegetation som frygtet.

Det var en god dag for OK Roskilde, der kunne tage hjem med 3 medaljer.

I Eliteklassen H21 løb Rasmus Møller Jess en meget flot bronzemedalje hjem. Der var kamp til stregen i H21 klassen, hvor der bare var 18-20 sek. mellem de 3 hurtigste løbere. Se i øvrigt beretningen på DOFs hjemmeside. Det var Rasmus' anden DM medalje som senior, idet han vandt DM-lang i 2021.

I D75 var det Inge Jørgensen, der løb endnu en DM guldmedalje hjem. Inge var en meget suveræn vinder, idet hun vandt med et forspring på næste 6 min.

I H75 løb Janne Brunstedt også en guldmedalje. Her var opgøret mere tæt, idet Janne bare var 34 sek. foran nr. 2.