Logo skaerm_banner

Klub / Aktiviteter

Barsk Påske

Dette års Påskeløb blev arrangeret af vejleklubben OK Snab. De tre etaper var henlagt til tre skovområder beliggende på nordsiden af Vejle Fjord. Det betød, at vi skulle i dyste i et meget bakket terræn. Og ikke nok med, at det gik meget op og ned. Den våde vinter havde gjort skovene meget våde. Så det blev en meget blød og mudret omgang. Det gjorde det heller ikke bedre, at der også kom regn under stævnet. Så det blev endnu vådere og endnu mere mudret. Så det blev vel det barskeste Påskeløb, som vi endnu har deltaget i.

Men det var også et godt Påskeløb med fantastiske baner - og velgennemført af OK Snab. Specielt kæmpede parkeringspersonalet heroisk med at få bilerne sikkert ind og ud af de våde og mudrede marker.

OK Roskilde havde 19 løbere til start i selve Påskeløbet - og yderligere tre til start på de åbne baner. Og med mange flotte resultater.

Inge Jørgensen (D75) blev vinder af Påskeløbet for 11. gang. Ganske sikkert (ni minutter), da hun vandt alle tre etaper. Men alligevel kiggede Inge sig over skulderen i det stejle opløb!

Janne Brunstedt (H75) vandt 2. etape efter en andenplads på 1. etape – og startede ud i jagtstarten med nøjagtig samme tid som en norsk konkurrent. Nordmanden trak fra, så Janne måtte tage sig til takke med andenpladsen, men med et stort forspring til nr 3.

  inge_paaske.jpg

En stor tak til OK Snab for et fantastisk Påskeløb. Næste år er Kolding OK værter.

Morten Jensen

agnes_ellen.jpg
Foto: Lars Pagh

Resultater mm. på Påskeløbets hjemmeside


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     2. april 2024