SM-stafet i Gribskov

OK Roskilde stillede med beskedne tre hold til dette års sjællandsmesterskaber i stafet-orientering. Et stævne arrangeret af FIF Hillerød i Gribskov Nødebo.

Et velorganiseret stævne, men med alt for få deltagende hold. SM-stafet var engang en meget stor begivenhed med mange hold - også med eliteløbere. Men det er gået ned ad bakke de sidste mange år, og man kan frygte, at det var sidste gang, at dette stævne blev afviklet. En skam, for der er en speciel stemning over en stafet. Man koncentrerer sig ikke kun om sit eget løb, man følger også med i, hvordan det går ens holdkammerater - samt placeringen i konkurrencen.

Der er god tid til at snakke på stævnepladsen. Men det er nok ikke "in" i tiden.

OK Roskildes hold i H70 vandt sikkert SM-guld. Janne Brunstedt, Asger Jensen og Finn Petersen førte fra start til slut. Modstanderne fra Farum OK og Søllerød OK kom langt efter.

Morten Inger og Kent, der blev nr. 3 i D/H185

Så var konkurrencen lidt hårdere i mix-klassen D/H185. OK Roskilde stillede med to hold. Martin Østberg og Kent Pihl kom hjem fra førsteturen som nr 2 og 3 (af 11 hold). Ane Veierskov afløste Martin, men fik på mystisk vis ikke godkendt stemplingen af to poster. Derimod holdt Inger Jessen "førsteholdet" inde i kampen og kunne sende Morten Jensen i skoven som nr 4. Han løb holdet en enkelt plads op - så en godkendt tredjeplads i D/H185.

Næste store stafetopgave er DM om to uger, hvor Janne Brunstedt, Inge Jørgensen og Finn Petersen er ene om at repræsentere OK Roskilde.