Logo sommer_boeg

Vikingedysten 2024.

Runa, Tonje og Kent deltog i årets Vikingedys, som foregik i og omkring Haderslev.

Tonje og Kent tog afsted efter tilmelding i sidste øjeblik. Lidt spontant.

Fredagens prolog var en blanding af skov og bysprint med sejr til både Tonje og Kent. Runa måtte nøjes med en 3. plads.

Lørdagen blev en mudret affære med torden og lynild for de sent startende (Tonje og Kent). Start i tørvejr og konstant lyn og torden lige over hovedet på os i 25 minutter under løbet med afslutning i tørvejr igen. 1. pladser til Tonje og Kent. Runa tog en 2. plads hjem.

Søndagens løb var i en lille fin skov med endnu mere mudder og grøntsager. Igen gode løb for alle Roskilde løberne.

Tonje og Kent med 1. pladser, og samlede vindere af de to etaper. Runa tog en 3. plads og blev samlet toer.

Vikingedysten er et fint lille stævne med god atmosfære. Det var også muligt at se Vikingespillene i Jels.

Banerne ligger på O-Track og der er resultater og flere billeder på Vikingedystens hjemmeside.