Logo Kumhold

Børn & Unge

Andreas Hougaard Boesen vinder KUM 2011

I weekenden den 14.-15. maj blev der afholdt Kreds Ungdoms Match (KUM), et af årets højdepunkter for landets bedste ungdomsløbere. I år forgik arrangementet i Østjylland med både lørdagens prestigefyldte klassiske konkurrence og søndagens traditionsrige stafet i Frederikshåb plantage.

Syv af OK Roskildes ungdomsløbere havde gennem forårets udtagelsesløb kvalificeret sig til året KUM, og der blev leveret flotte resultater.

Andreas H Boesen fik sin første KUM sejr, med en fornem 1. plads i ungdomsmatchens ældste klasse H19-20. Andreas vandt overbevisende med mere end 7 min.

I klassen for de yngste drenge H11-12, var det Rasmus Krogh Madsen, der gjorde det rigtig godt med en meget flot 4. plads, kun 45 sek fra 1. pladsen.

I Klassen D17-18 fik Amalie Tripax en flot 5. plads.

Andreas, her fra DM sprint 2011

Andreas var på Østkredsens 1. hold til stafetten, og selv om Andreas kom i mål som en af de første på første tur, og holdet førte på resten af stafetten, blev holdet desværre diskvalificeret på grund af fejlklip af den sidste turs løber.