Junior European Cup, Arnoldstein, Østrig, 15-17. September.

Bronze til Andreas ved Junior European Cup.

Junior European Cup (JEC) blev afviklet i Østrig i et spændende, krævende og meget stenet terræn.

Andreas leverede en fantastisk flot præstation på den lange distance, hvor han blev nr 3 kun 41 sek fra nr 2, på den 8,5 km lange bane med 385 m højdestigning.

På sprintdistancen blev Andreas nr. 12 af 39 løbere. Som altid var tiderne tætte og få sek. betød flere pladser op eller ned. Også en flot præstation.

Andreas løb stafet på det danske 2. hold, hvor Andreas løb på den 7. hurtigste tid af alle og holdet blev samlet nr. 7. Næste års førstehold skulle testes, og da Andreas bliver senior næste år, løbe han ikke på 1. holdet.

Læs tillige Andreas' egen beretning fra JEC

Læs mere på hjemmesiden for Junior European Cup

Andreas på podiet ved JEC

Til toppen af siden

DM lang, Gyttegård, 11. September.

Guld til Andreas ved DM lang.

Andreas Boesen deltog søndag i sit sidste danske mesterskab som juniorløber. I klassen H-20 vandt han DM-lang med stor margin til de efterfølgende løbere. Det var anden gang, at Andreas blev dansk mester i DM-lang; første gang det blev til guld var i 2007.

Mesterskabet blev afviklet i Gyttegård af OK Gorm, Jelling i et spændende og afvekslende terræn mellem Billund og Grindsted, med varierende og fysisk krævende baner.

Uden at det dog blev til medaljer, var der mange andre gode præstationer fra OK Roskildes ungdomsløberne:

Rasmus Krogh Madsen blev nr 5 i H-12.

Anders Krogh Madsen blev nr 6 i H-10.

Jonas Fonager Ulsøe Johansen blev nr 7 i H-10.

Amalie Tripax blev nr 7 i D-16.

Karoline Fonager Ulsøe Johansen blev nr 8 i D-10.

Andreas med DM lang guldmedaljen

DM stafet, Vrøgum, 10. September.

13. plads til OKR's D/H-12 hold ved DM stafet.

OK Roskilde stillede kun med et enkelt hold til årets DM stafet, der fandt sted i Vrøgum plantage ved Oksbøl.

Holdet bestod af Rasmus Krogh Madsen, Anders Krogh Madsen og Jonas Fonager Ulsøe Johansen. Rasmus løb 1. tur og kom i mål som nr. 2 kun 2 sek efter løberen fra det førende hold. På 2. tur tabte Anders både en del tid og pladser. Det lykkedes Jonas at hente nogle paceringer, så holdet endte på 13. pladsen.

Rasmus forrest ved starten i D/H-12

SM lang, Kongsøre, 4. september.

Guld til Karoline, Sølv til Jonas og bronze til Amalie ved SM lang.

OK Roskildes ungdomsløbere kæmpede sig til tre medaljer, en guld-, en sølv- og en bronzemedalje, ved de sjællandske mesterskaber, der blev afholdt i Kongsøre Skov på en dejlig sensommer dag.

Karoline Fonager Ulsøe Johansen vandt og fik en guldmedalje i klassen D-10.

Jonas Fonager Ulsøe Johansen fik en 2. plads og dermed en sølvmedalje i H-10.

DM mellem, Grønholt Hegn, 27. August.

Fjerdepladser til brødre Anders og Rasmus Krogh Madsen ved DM mellem.

To fjerdepladser var det tætteste OKR's ungdomsløbere kom på medaljerne ved DM mellem, hvor vejrguderne viste sig fra den værste side med skybrudsagtige regn kombineret med masser af lyn og kraftige tordenskrald.

Rasmus Krogh Madsen, der blev nr. 4 i H12, var meget tæt på en medalje, idet han kun var tre sekunder fra bronzen.

Anders Krogh Madsen blev nr. 4 i H10 og var mindre end 1 min. fra bronzemedaljen.

Karoline Fonager Ulsøe Johansen kom på en flot femte plads i D10. Samme placering fik Alexander Ulsøe Jessen i H14 og Amalie Tripax i D16.

Jonas Fonager Ulsøe Johansen blev nr. 6 i H10 og samme placering fik Andreas Hougaard Boesen i H20.

okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    11. oktober 2011