Logo utop2012_2.jpg

Børn & UngeUngdomstrænere i OK Roskilde.

To friske piger står i spidsen for ungdomstræningen med planlægning af træning, opfølgning og masser af gode råd og erfaring til børn og unge i klubben.

Her kan du høre lidt om de to trænere:

Hanne Jessen

”Jeg hedder Hanne og har lige været så heldig at få tjansen som ungdomstræner i Roskilde Ok. Jeg begyndte i klubben for to år siden, da jeg savnede at komme ud i naturen (efter at være flyttet til byen) I O-løb gælder det ikke bare om at være hurtig og udholdende, man skal også i høj grad være god teknisk og bruge hovedet. De to ting kombineret gør det til en rigtig spændende og sjov sport. Jeg håber at der er en masse børn og unge der har lyst til at være med til at opdage og udfordre denne sport :) Vi ses i skoven”.

Amalie Tripax

”For mit vedkommende her jeg været meldt ind i klubben snart 17 år, og har deltaget i løb fra det var muligt! Konkurrencemæssigt startede jeg nok for 10 år siden, og har løbet "seriøst" i omkring 3-4 år.
Min favoritdiciplin -uh den er svær- det må nok være den klassiske/langdistance. Men alt er jo for det meste sjovt at løbe ;)”

      amalie_hanne
Amalie og Hanne vandt dameklassen i Adventure Race NV 2012.
 

hanne
Hanne i fuld fart i skoven.

     

rasmus
Amaliet ved start på SM stafet 2012.


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    8. april 2013