Logo Stævneplads

Om OK RoskildeKlubtøj

Klubbens klubtøj er nydesignet i 2011 og leveres af den finske leverandør NoName. I 2020 har vi tegnet en ny 3-årig aftale frem til medio 2023. Medlemmerne kan desuden opnå rabat på andre af leverandørens produkter - 30% på produkter i webshoppen og 20% på NVii sko og Str8 kompasser.

Vi lagerfører løbende vores egen kollektion, men der kan mangle enkelte størrelser. Nyt klubtøj fra leverandøren indkøbes samlet til hele klubben, nogle gange årligt, når der er tilstrækkelig efterspørgsel. Leveringstiden er 1-2 måneder. Følgende produkter indgår i klubkollektionen:

Varenummer - model - pris:

Priserne er fastsat af bestyrelsen pr. 1. marts 2022. Alle priser er fratrukket et pænt stort tilskud fra klubben. Tilskuddet ydes på baggrund af klubbens indtægter fra løb og arrangementer, så disse kommer medlemmerne til gode.

Bestyrelsen vedtog i 2017 at alle ungdomsløbere (til og med 24 år) modtager en kortærmet klubtrøje, til lån efter at kontingent er indbetalt. Ordningen administreres af Ungdomsudvalget.

Klubtøj kan prøves ved fællesspisninger og klubaftener eller efter aftale med den klubtøjsansvarlige, der kan kontaktes på klubtoej@okr.dk

Klubtøj kan bestilles ved at sende en mail med varenummer, model, størrelse og antal til klubtoej@okr.dk. Klubtøjet afhentes i kassen mærket ”Klubtøj til udlevering”, der står i Nordpilen. Klubtøjet er normalt klar til levering samme dag som du modtager en faktura på e-mail fra Conventus. Beløbet trækkes fra din klubkonto. Findes det ønskede ikke i din størrelse får du nærmere besked om forventet levering.

løbetøj

løbetøj


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    8. marts 2022