Logo Efterår

Andreas nr. 2 i FIF-Sprinten.

Det årlige nordsjællandske Sprint-konkurrence , som arrangeres lørdag før det traditionsrige Jættemil, har i år skiftet navn til FIF-Sprinten fra AL-Sprint. Som navnet fortæller, står FIF Hillerød for at arrangere, og det blev en ”grøn” sprint ved Skovskolen i Nødebo.

Efter starten på Skovskolen, hvor der skulle fokuseres på mange retningsskift rundt om bygningerne, gik banen med et langstræk til de centrale dele af Nødebo by, med flere tricky stræk og muligheder for at blive "fanget" på den forkerte side af bygninger. Det sidste var der flere der oplevede på næstsidste posten til stor moro for publikum.

Konkurrencen indgår i Trimtex-Cuppen og er en del af årets seniorrangliste for Eliten. Andreas Hougaard Boesen sprintede sig til en flot anden plads i H 21 Elite og hentede ud over præmien også ekstra gode point til sin samlede placering på Seniorranglisten.

Andreas ved en sprint tidligere på året
.

Amalie Tripax løb sig til en 8. plads i D 20 Elite, kun 2½ minut efter vinderen. Samme placering fik Janne Brunstedt i H50, hvor han jo var i konkurrence med nogle yngre løbere end sædvanligt!