Logo stafet_2013

Klub / Aktiviteter

DM klassisk i Klinteskoven.

O-63 og Søllerød OK var arrangører af week-endens DM stafet og og lang (klassisk distance). Samme flotte stævneplads for de to løb dannede rammen om absolut perfekte arrangementer. Fra stævnepladsen var der for stafetten en flot udsigt over skiftezonen og publikums passage og til søndagens klassiske løb var dette ændret så der var et opløb, hvor det var muligt at følge løberne de sidste meter til mål og for eliteløberne endvidere også publikumspassage. De 2 klubber fortjener stor ros for fejlfrie og flotte arrangementer.

OK Roskilde fik 3 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje ved DM klassisk og der var gamle kendinge blandt medaljetagerne; således fik Amalie Tripax sølv i D18, dette på trods af en lang periode med skader så stort tillykke med sølvet. I D65 vandt Inge Jørgensen også sølv og ligeledes blev det til sølv til Janne Brunstedt i H65. Aksel Andersen blev nr 4 i H60 men da vinderen af klassen var svensk blev til det til bronze til Aksel, hans første medalje på den klassiske distance for OK Roskilde - stort tillyke.

Samlet set blev 2012 og pauvre medalje resultat (1 guld) således veksel til 4 medaljer, dog knapt så ædle.

Andreas Hougaard Boesen er flyvende dette efterår og lå til medalje indtil de 2 sidst startede i klassen kom i mål og lige akkurat skubbede Andreas ud af top 3 og ned på en ærgerlig men alligevel meget flot 4. plads. Et rigtig flot resultat som 2. års senior og klubbens bedste resultat på den klassiske distance nogensinde.

Ud over ovenstående flotte resultater opnåede OK Roskilde flere top 10 placeringer:

40 løbere stillede til start og formentlig alle blev påmindet om hvad højder betyder og at det kan betale sig at overveje nogle udenomsvejvalg selvom de går langt fra stregen.

Check løbets hjemmeside for alle resultater med mere samt kortmappen for løbstrack efterhånden som de kommer ind.