Logo sm_lang

Strålende sol og strålende smil….

var at se på podiet hos de mange medaljetagere fra OK Roskilde ved SM Lang i Tisvilde Hegn søndag den 28. april. Tisvilde Hegn OK stod for et meget fint arrangement, hvor vi på forhånd forventede svære baner, godt gemte poster og mange minutter i skoven. Speaker Helge Lang varmede godt op inden start med bemærkningen om, at det nok var Sjællands bedste terræn vi var på vej ud i.

Terrænet og bannerne så ud til at passe OK Roskildes løbere perfekt, klubben blev flot repræsenteret på podiet og i Top 5.

Første pige på skamlen var Lærke Ravnholt Jensen, 8 år, som vandt begynderbanen, 14 poster, 3,5 km i tiden 39:12, et flot resultat for én af vores alleryngste løbere, det lover godt for fremtiden.

Dernæst fulgte Karoline Fonager Johansen, som vandt sølv i D-12, kun 43 sekunder fra vinderen. Det blev også til rigtig flot sølvmedalje for Melissa Ulsøe i D-18. For at få udfordringer nok havde Amalie Tripax valgt at stille op i D21. Amalie klarede udfordringen flot med en bronzemedalje på banen.

I H-16 var konkurrencen i top meget skarp, Rasmus Møller Jess vandt sølv kun 28 sekunder fra guldmedaljen. Jacob Laage Kragh sikrede sig en sølvmedalje i H-20 og Janne Brunstedt opnåede en suveræn placering med guld i H65 godt 7 min foran nr. 2.

Uden for medaljerækkerne viste damerne andre gode resultater: Tonje Pihl en 4. plads i D-18, Jytte Hougaard en 3. plads i D50 og Jette Kreiberg en 3. plads i D55.

Blandt øvrige gode resultater for herrerne blev det til hhv. en 4. plads for Jonas Fonager Johansen og en 5. plads for Anders Krogh Madsen i H12, kun få minutter fra vinderne på banen. Martin Laage Kragh opnåede en 5. plads i H21, hvilket med en banelængde på 15.3 km og en tid på 1:38:15 også er et meget flot resultat. Tæt på vinderne blev Kent Pihl nr. 2 i H50, Lars Olsen nr. 4 i H60 og Ole Svendsen nr. 2 i H70.

Også fine placeringer på kortere baner og B-baner vil vise sig værdifulde ved den kommende divisionsmatch den 26. maj. Derfor er det glædeligt at Kim Baunehøj Pedersen vandt H21-AK, Kristian Juda Husgård vandt H21-AM, Ole Bøggild blev nr. 3 i H35B og Susanne Jensen nr. 4 i D35B. Endelig fik Morten Jensen en tredjeplads i H45AK.