Logo sm_stafet_runa

3 sæt medaljer til OKR ved SM Stafet.

Tre hold OKR-løbere hentede medaljer ved lørdagens sjællandske mesterskaber i stafetorientering, som blev afviklet i Tisvilde Hegn øst.

I den solbeskinnede og kuperede fyrreskov med en knastør sandbund lykkedes det for John Tripax, Ole Svendsen og Janne Brunstedt at holde alle modstandere bag sig i alle tre gennemløb, og derfor havnede de øverst på skamlen i klassen H65. De var sammenlagt næsten et kvarter hurtigere end det næstbedste hold - fra FIF Hillerød.

Jonas og Karoline Fonager Johansen og Anders Krogh Madsen brugte knap fem minutter mere end vinderne fra Hillerød i klassen D/H 12 og fik derfor sølv for deres præstation.

Tredje og sidste sæt medaljer gik til Amalie Tripax, som i klassen D21 fik hjælp af "de tidligere D21-løbere" Anne Mette Jansen og Runa Ulsøe. Samlet endte de på tredjepladsen og fik derfor bronze.

Kun vinderne får medaljer i klasserne andet end ungdomsklasserne og D/H 21. Derfor var der kun hæder til Kent Pihl, Anders Laage Kragh og Morten Jensen for deres 2.-plads i H50. Samme skæbne overgik Jan Frederiksen, Aksel Andersen og Lars Olsen i H55, hvor de ligeledes blev nr. 2.

Trods stævnespeakerens begejstrede tilråb til Jytte Hougaard i det lange, hårde opløb på sidsteturen i D50, så endte holdet med Kirsten Juda og Leni Møllsøe alligevel "kun" på tredjepladsen - men der måtte fintælling efter stævneslut til, før den endelige placering blev afgjort.

Rasmus Krogh Madsen, Rasmus Mørup Jansen og Alexander Ulsøe Jessen løb en fin tur i D/H43, men et fejlklip sendte dem uden for placering.