Divisionsmatch, Store Dyrehave, 25. September.

1. pladser til Agnes Dyrlund Pedersen og Teresa Søndergaard Pohl.

Årets treje divisionsmatch blev afviklet i Store Dyrehave.

OK Roskilde havde en banevinder i ungdomsklasserne:

I D12 vandt Agnes Dyrlund Pedersen og Ellen Dyrlund Pedersen blev nr. 2 bare 3 min. efter Agnes.

I D16 vandt Teresa Søndergaard Pohl.

Ungdomsløbernes flotte resultater kunne ikke forhindre 2 nederlag i matchen, hvilket betød, at klubben må ned i 3. division.

Teresa Søndergaard Pohl

Agnes Dyrlund Pedersen

Til toppen af siden

Divisionsmatch, Teglstrup Hegn, 4. September.

1. plads til Franka Søndergaard.

På en solrig dag blev årets anden divisionsmatch afviklet i Teglstrup Hegn.

OK Roskilde havde banevindere i to ungdomsklasser:

I D12 vandt Franka Søndergaard Pohl endnu en gang klassen.

Helene Christiansen løb også i D12 og fik en flot 2. plads, bare 3½ min. efter Franka.

Selv om ungdomsløberne, vi havde med til divisionsmatchen, gjorde det godt, var vi for få, og klubben fik en 3. plads i matchen.

Franka Søndergaard Pohl, der løb sit 11. divisionsløb

EFOL 2022, Innichen, Italien 25.-30. Juni.

Guld til Ellen og Agnes Pedersen ved Europamesterskabet for skovfolk.

EFOL, European Foresters Orienteering Championship, blev i år afviklet i Innichen i Sydtyrol i Italien.

I stafetten stillede OK Roskildes med et hold i W12 med Ellen Dyrlund Pedersen og Agnes Dyrlund Pedersen.

Ellen og Agnes kom begge flot rundt i det bjergrige terræn og fik en fortjent 1. plads og en guldmedalje.

På mellemdistancen var der også dansk sejr, idet Ellen løb sig til en guldmedalje. Agnes blev nr. 5 på mellemdistancen.

Også på spinten gjorde Ellen og Agnes det godt. Agnes blev nr. 3 og fik bronze, mens Ellen blev nr. 4.

W12 stafet præmie overrækkelse

DM-sprint, Odense, 5. Juni.

16. plads Oscar Larsen ved DM-sprint.

De danske mesterskaber i sprintorientering blev i år afviklet i Odense.

Stævnepladsen var placeret i Eventyrhaven mellem Domkirken og Odense Å. Banerne havde start ved Sankt Albani Kirke og foregik i HC Andersen-kvarteret med poster i bl. a. HC Andersens Have.

Oscar Larsen var OK Roskildes eneste repræsentant hos ungdommen. Han klarede sig fint i H14 og sluttede som nr 16.

Oscar Larsen ved en tidligere lejlighed

Divisionsmatch, St. Hareskov, 24. April.

1. pladser til Franka Søndergaard Pohl samt Helene og Kirstine Christiansen.

På en god forårsdag blev årets første divisionsmatch afviklet i Store Hareskov.

I D12 vandt Franka Søndergaard Pohl med mere end 10 min foran de næste i klassen.

I D12B løb Helene Christiansen og Kirstine Christiansen på nøjagtig samme tid, så de måtte dele 1. pladsen.

Selv om ungdomsløberne, vi havde med til divisionsmatchen, gjorde det godt, var vi for få, og klubben måtte inkassere 3 nederlag i matchen.

Helene og Kirstine

SM-lang, Teglstrup Hegn, 3. April.

Bronze til Franka Søndergaard Pohl og Oscar Larsen ved SM-lang.

SM Lang foregik i Teglstrup Hegn Syd på en lidt forårskold dag med solskin. Det var en fornøjelse at løbe i Teglstrup Hegn, hvor man kunne løbe med fuld fart i den åbne bøgeskov uden forhindringer med fældede træer overalt.

Både Franka Søndergaard Pohl og Oscar Larsen gennemførte deres baner i fin stil og så hurtigt, at det belv til 3. pladser og dermed bronzemdaljer til begge.

okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    17. februar 2023